Vše o windows 7 na jednom místě....

pátek 8. ledna 2010

Je Váš počítač kompatibilní s Win 7 ?

 

Pokud by jste si rádi pořídili Windows 7, ale nevíte jestli je Váš počítač kompatibilní s tímto novým OS tak právě pro Vás připravil Microsoft aplikaci s názvem Windows 7 Upgrade Advisor neboli poradce s upgradem na Windows 7. Tato aplikace je k dispozici i v češtině a pomůže Vám zjistit zda je počítač kompatibilní s novým OS. Po krátkém otestování počítače Vám tato aplikace ukáže případné problémy  jak u Hardwarových komponentů tak u Software a navrhne řešení pro bezproblémový chod počítače. (Lze snadno využít i pokud nemáte Windows Vista a chystáte se pořídit si Windows 7).

upgrade1

Stahujte zde: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15

Windows 7 Compatibility. Center Centrum kompatibility s Windows 7 je ucelená databáze tisíců zařízení, programů a informací o jejich spolupráci s Windows 7. Mimo to poskytne i další dodatečné informace, jako odkaz na nejnovější ovladače či stránky výrobce. Tato on-line databáze je velice příhodná při řešení problémů (bohužel zatím pouze v angličtině).

kompatabillita

Nahlédnout můžete zde: http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/default.aspx

Žádné komentáře:

Okomentovat

Využijete Ballot Screen?