Vše o windows 7 na jednom místě....

neděle 21. března 2010

Windows 7 Service Pack

Dle některých zdrojů bude betaverze servisního balíčku pro Windows 7 hotová již v dubnu.

Zahraniční servery se předhánějí ve zveřejnování informací ohledně údajného vývoje prvního servisního balíčku pro systém Windows 7. Microsoft však zatím nadále zachovává mlčení, a tak je třeba tyto uniklé novinky brát s jistou dávkou obezřetnosti.

Práce na prvním servisním balíčku pro Windows 7 jsou však zřejmě již v plném proudu. Z neurčených zdrojů společnosti Microsoft nyní unikly další neoficiální informace. Co kromě tradiční kompilace vydaných záplat a oprav Service Pack 1 přinese?

Spíše technologickou novinkou bude podpora nového rozhraní USB 3.0 a vylepšení týkající se Bluetooth a Wi-Fi. Dále by se měly objevit blíže nespecifikované "nové funkce pro zvýšení popularity tohoto operačního systému ve firemním sektoru".

Vývojáři nyní sdělili, že servisní balíček pro Windows 7 a Windows Server 2008 R2 bude obsahovat spíše jen řadu minoritních záplat. Narozdíl od předchozích opravných balíčků, nebude ten pro Windows 7 nijak obsáhlý. Budou pouze opraveny chyby, které nebylo nutné, nebo možné, řešit přes aktualizační službu Windows Update.

O tom kdy se má oběvit testovací verze prvního opravného balíčku také nejsou zahraniční weby za jedno. Nejvěrohodnější se zdá být informace, že se tak stane během června tohoto roku, finální vydání pak v září. Dle serveru ZDNet.com chce Microsoft vydat SP1 tak brzy nejspíše kvůli řadě firem, které již při uvedení Windows 7 prohlásily, že dříve než po vydání prvního servisního balíčku neupgradují a za svým tvrzením si stojí i přesto, že Windows 7 svou velice dobrou stabilitu a spolehlivost předvedl již ve stádiu beta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Využijete Ballot Screen?