Vše o windows 7 na jednom místě....

pátek 8. ledna 2010

Novinky ve Windows 7 - popis VI

 

Vylepšená podpora počítačů Tablet PC

Systém Windows 7 přináší mnohá vylepšení práce s počítači Tablet PC, jako je podpora rozpoznávání českého rukopisu a matematických výrazů a přizpůsobitelné slovníky pro rozpoznávání rukopisu.

  • Podpora rozpoznávání českého rukopisu. Windows 7 přináší plnou podporu česky psaného rukopisu. Zároveň byla rychlost a přesnost rozpoznávání rukopisu vylepšena pro všechny podporované jazyky.
  • Rozpoznávání ručně psaných matematických zápisů. Pokud pracujete s matematickými výrazy, panel pro matematické zápisy v systému Windows 7, který rozpoznává matematické výrazy, umožňuje je vkládat do aplikací a poskytuje široké možnosti oprav zápisu, vám udělá radost. Vývojáři mohou také rozpoznání matematických výrazů zabudovat do vlastních aplikací.
  • Vlastní slovníky. Systém Windows 7 také zjednodušuje vytvoření a instalaci vlastních slovníků, které zlepšují rozpoznávání rukopisu v situacích, kdy je použita speciální terminologie. Například vývojář může do aplikace pro psaní receptů přidat vlastní slovník s názvy léků.
  • Nové možnosti pro vývojáře. Systém Windows 7 zjednodušuje a urychluje tvorbu aplikací, které podporují práci s inkoustem a umožňují naplno využít možností počítače Tablet PC.
Windows Virtual PC

Windows Virtual PC je virtualizační technologie pro systém Windows 7 umožňující provozování Windows XP Módu, který systému Windows 7 přináší virtuální prostředí systému Windows XP.

Navíc Windows Virtual PC umožňuje několika klientským operačním systémům běžet současně na ploše systému Windows 7. Můžete tak například přejít na systém Windows® 7 a Virtual PC použít k testování a provozování aplikací, které vyžadují starší verzi systému Windows. Tato komponenta je dostupná zdarma ke stažení jako balíček aktualizace.

Pro více informací o Windows Virtual PC a Windows XP Mode navštivte www.microsoft.com/virtual-pc

Windows XP Mód

Windows XP mód spolu s virtualizační technologií Windows Virtual PC přináší virtuální prostředí systému Windows XP, ve kterém lze provozovat mnoho starších aplikací. Windows XP mód může být předinstalován výrobcem počítače nebo jej lze zdarma stáhnout.

Nainstalovat si XP mód budou moci všichni majitelé systému Windows 7 Professional, Enterprise, Ultimate. Windows 7 XP mód je běžný VHD obraz Windows XP a virtualizační nástroji Virtual PC. Při spouštění programů se vám nezobrazí celý virtualizovaný desktop Windows XP. Programy budou „skrytě“ spuštěny pod virtualizovaným prostředím Windows XP, nicméně počítač poběží stále v prostředí Windows 7. Je důležité vědět, že použití XP módu je vázáno na procesor počítače. Procesor musí podporovat funkci Intel VT nebo AMD-V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Využijete Ballot Screen?